Outdoor_AK-9649

Välkommen till Båstad Outdoor – Äventyr Deluxe

Välkommen till 3 dagar fulla av äventyr och upplevelser på magiska Bjärehalvön. Välkommen till Båstad Outdoor - Äventyr Deluxe!

Äntligen är det dags att låta det här nya evenemanget möta världen. Äntligen är det dags att ge er Båstad Outdoor – Äventyr Deluxe.

Sämsta möjligt tiden kan man tänka eller bästa. För hur viktigt känner vi inte nu att gemenskap och värme är för oss och hur sugna är vi inte på nya äventyr efter det här!? Hur sugna är vi inte på genuina möten med likasinnade och olikasinnade!? Att få känna hjärtat slå av adrenalin, häpnad och upptäckarglädje!? 

Jag vill ge dig 3 dagar fyllda av äventyr – MTB, Trailrunning, Rapellering, Bågskytte, Yoga, Swim Run, Vandring och mycket annat tillsammans med känslan av att du bara kan va. Har ni sett dokumentären North of the Sun. När solen äntligen tittar fram och de tittar på varandra med frågan: “ vad ska vi göra idag”? “Bara stå här”. Den känslan. När de står där med solen i ansiktet och man känner hur värmen sprider sig och tacksamheten också. Den känslan vill jag också att du ska få. Inte bara fartfyllda dagar som springer iväg. Jag vill att du ska hinna känna någonting under din helg på Bjäre.

Om kraften i naturen med Markus Torgeby

Därför är jag också så otroligt glad över att få presentera Markus Torgeby som kommer att inspirera med sin historia om att gå sin egna väg och om den kraft som finns att hämta i naturen och ensamheten. Förhoppningsvis kan vi också få lite handfasta tips från hans senaste bok Sova Ute.

Äventyr Deluxe handlar om att du ska kunna vara vara ute i naturen och få en massa häftiga upplevelser samtidigt som du äter bra, bor bekvämt och vi sätter extra guldkant på allt runtomkring. Deluxe är också att du inte behöver ha en massa utrustning själv för alla de här aktiviteterna – allt finns på plats så att du bara kan släppa loss din nyfikenhet och entusiasm.

Lounghäng, lek och inspireras i vårt Basecamp

Tillsammans med Nordic Pop Ups skapar vi ett riktigt loungigt och magiskt Basecamp där du kan slappna av efter dagens aktiviteter. Här blir det föreläsningar, lek, workshops, utställare och livemusik på kvällarna.

Ett efter ett ser jag nu fram emot att få presentera alla aktiviteter och föreläsare för dig och  redan nu kan du ju boka dig! Självklart återbetalas avgiften om vi måste ställa in och självklart arrangeras hela evenemanget utifrån att det kan genomföras säkert trots vissa fortsatta restriktioner.

Med kärlek och engagemang
Kitt,
Projektledare Båstad Outdoor
VD Little Big Ideas

Share this post