Outdoor_AK-8422

“Mitt Äventyr Deluxe”

Läs om hur en helg på Båstad Outdoor skulle kunna se ut för dig och din familj.

Emma, Magnus och deras två tonårsbarn anländer till Hotell Riviera Strand strax innan lunch på torsdagen, Kristihimmelfärdsdag. De checkar in tidigt på sitt rum och tar en lunch på hotellet och anmäler sin ankomst till Båstad Outdoor där de får varsitt festivalband som visar att de löst Deluxepaketet – det betyder att de har en hel helg framför sig där allt ingår. All mat, alla aktiviteter och två övernattningar. Efter lunchen delar de upp sig – mamma Emma och sonen Olle älskar att cykla mountainbike så de drar iväg på en guidad tur medan pappa Magnus och dotterna Ella vill bestämma mer själva så de stannar vid hotellområdet och basecamp. Där bestämmer de sig för att testa havskajakerna och sen leka lite på SUPbräderna – de älskar ju havet!!!!

Frammåt eftermiddagen möts hela familjen igen och de tar nån timme på sitt stora, fräscha rum. På den rymliga balkongen som vätter mot strandskogen slappnar de av en stund, lägger upp fötterna och laddar med ny energi.

Sen blir det middag i restaurangen innan en inspirerande föreläsning med Markus Torgeby och livemusik i Basecamp utomhus. Ungdomarna tar ett dopp i inomhuspoolen som ligger precis i anslutning till Basecamp och möter upp föräldrarna senare. Tillsammans njuter de sen av vårkvällen, tar en promenad ner till havet där ett annat gäng också myser och småpratar i det lilla strandcampet. De delar erfarenheter från dagens äventyr och längt och förväntingar inför morgondagen då nya äventyr väntar.


Såhär skulle en helg på Båstad Outdoor se ut för dig som reser med ungdomar.
Båstad Outdoor ger dig med Deluxepaketet möjlighet att släppa allt annat och bara njuta och uppleva en massa äventyr under hela helgen. Två övernattningar, all mat och alla aktiviteter med utrustning ingår. Hjärtligt välkomna till Båstad Outdoor och Äventyr Deluxe!

 

Share this post