föreläsningar & inspiration i basecamp

Båstad Outdoor är för dig som vill ha upplevelsen av naturen och äventyret och  samtidigt bo och äta deluxe. Nedan ser du några av de aktiviterna som erbjuds under helgen. Boka dig på dessa dagtid (bokningslänk kommer ca 6 veckor innan) och sen möts vi i Basecamp på kvällarna för inspirerande föreläsningar, livemusik och lek! 

Markus torgeby

Markus Torgeby är löpartalangen som 20 år gammal bosatte sig i en kåta i den jämtländska skogen. Där levde han under 4 år som eremit. Vad var det som fick honom att lämna allt? Och vad lärde han sig av att leva ensam i skogen? Markus Torgebys föreläsning handlar om att våga gå sin egna väg och den kraft som finns att hämta i ensamheten och naturen. 

Han senaste bok “Sova Ute” är en vardagsfilosofisk inspirationskälla för såväl erfarna äventyrare och för dig som gör dig redo för din första skogsutlfykt.Markus Torgebys första bok har sålts i närmare 50 000 exemplar i Sverige och översatts till ett halvdussin språk. 

Som föreläsaren sätter han ett slagskott i krysset från en omöjlig vinkel. Med sina ovanliga livsval har han tillfogat sig erfarenheter som ingen annan har. Dessa delar han med sig av i föreläsningar som inte lämnar någon oberörd. Markus talar för företag som Tele 2, Svensk Volvohandel, Volvo Lastvagnar, Semcon, Stena Line, Länsstyrelsen, Skandia, Vasaloppet, Arla Guldko och SEB.

“Jag föreläser om vägen in till hjärtat. Om att vi människor redan har allt. Om vägen in till det som är viktigt på riktigt, det som ligger bortanför konsumtion och prestation. Jag pratar inte om lycka och om hur du skall tjäna mer pengar. Jag pratar om mening och det som är kärnan i att vara människa.” 

Välkommen till en inspirerande föreläsning med Markus Torgeby i Basecamp på Hotell Riviera Strand torsdagen den 13 maj kl 19.00. 

NICOLE DONVY

Nicole Donvy jobbar som anläggningsdykare en del av året och äventyrare resten. Den senaste åren har hon bland annat guidat expeditioner uppför Kilimanjaro tillsammans med Ola Skinnarmos Expeditionsresor. Låt dig inspireras av hennes häftiga äventyr, hennes personlig resa och erfarenheter. Få med dig tips och trix som kan göra din vistelse i naturen enklare och roligare. 

“Små eller stora äventyr, vad är ditt nästa äventyr? Själv gillar jag att kombinera en fysisk utmaning med en magisk vy. Vem kan stå emot att kunna ta sitt morgonkaffe ovanför molnen. Eller bara äta god mat ute i naturen med gott sällskap. En sak är säker – varje äventyr i livet, litet som stort, blir så mycket bättre när man får dela det med andra. Så häng med och bli inspirerad till ditt nästa äventyr”

Välkommen till en inspirerande föreläsning med Nicole Donvy i Basecamp på Hotell Riviera Strand fredagen den 14 maj kl 19.00. 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fina utflyktstips, erbjudanden och inspiration under hela året samt det allra senaste från Båstad Outdoor!

KONTAKT

Skicka mail till info@bastadoutdoor.se