NATUREN KALLAR! BOKA DITT ÄVENTYR DELUXE.

Nedan kan du ta del av fullständiga bokningsvillkor och vanliga frågor och svar. 

Anmälan är öppen!

DIN BOKNING

Full återbetalning

Vid inställt evenemang pga Covid-19 och restriktioner som gör att evenemanget inte kan genomföras på ett säkert sätt återbetalar vi både ev förskottsbetalning och resterande anmälningsavgift. 

Samtliga paket betalas direkt utom Deluxe där betalningen delas upp och du betalar 1995:- i förskott och sen resterande senast 8 veckor innan. 

Vanliga frågor och svar

här hittar du de vanligaste frågorna och svaren

För vem är båstad outdoor?

Båstad Outdoor är för dig som redan älskar att vara utomhus och för dig som behöver en extra push, som behöver inspiration och som vill ha det lite bekvämare. Bjärehalvön erbjuder storslagen natur på en liten yta. Mellan två hav och bland böljande rapsfält njuter vi av gemenskap, lokala smaker och äventyr Deluxe. 

Äventyren, aktiviteterna, i sig är inte tillrättalagda precis som naturen ju inte är tillrättalagd. Äventyr Deluxe är att du kan få allt inkluderat – boende och mat och en extra guldkant på allt runtomkring. Utomhus kan vi njuta av utmanande vandringar men också goda lokal viner och närproducerad mat. 

När får jag boka mina aktiviteter?

1 april 2021 öppnar bokningen av själva aktiviteterna. Ni får då en bokningslänk till er epost. 

Där kan ni se hur mänga platser respektiva aktivitet har och även följa hur många som finns kvar. De flesta aktiviteterna erbjuds fler gånger men självklart är det bäst att boka sig så snabbt som möjligt om du har något du vet att du absolut inte vill missa. 

FÅR JAG TA MED MIG BARN PÅ BÅSTAD OUTDOOR?

Båstad Outdoor är för alla åldrar, 6 år och uppåt. Såklart får man även ta med yngre barn men det är för dessa åldrar vi erbjuder aktiviteter. Från 6-12 år erbjuder vi aktiviteter utan föräldrars närvaro på eget ansvar och under förutsättning att ni själv gjort bedömningen att ert barn klarar av det. Från 12 år kan man vara med på de flesta aktiviteterna. Det ska vara enkelt att komma hela familjen. 

Tider för aktiviteter barn 6-12 år
Torsdag kl 13-16.30
Fredag kl 10-12 och 13-16.30
Lördag 10-12
Aktiviteterna bokas innan precis som vuxnas. 

hur har ni coronasäkrat evenemanget?

Er säkerhet är av högsta vikt! 
Båstad Outdoor är ett evenemang utomhus där vi aldrig är mer än 40 personer på varje aktivitet. Varje aktivitet har förrutom minst en ledare en värd som hjälper till att se till så att avstånd hålls. 

Vid fortsatta restriktioner kommer vi att erbjuda olika sittningar för kvällsaktiviteterna  och dela upp Basecamp i flera mindre camps. Skulle läget vara så allvarligt att vi inte kan genomföra evenemanget så återbetalar vi hela anmälningsavgiften. 

hur många aktiviteter får jag boka?

Du år boka hur många aktiviteter du vill förutsatt att de inte krockar med varandra. 

vad ska jag ha på mig? vad ska jag ha med mig?

Båstad Outdoor är ett utomhusevenemang så kläder som fungerar för dagar utomhus är att rekommendera. Även Basecamp är utomhus, även om det är under tälduk. 
Bra att ta med är även termos, mugg, sittunderlag. 

får jag ta med egen alkohol?

I vårt Basecamp gäller Hotell Rivieras serveringstillstånd vilket innebär att egen medhavd alkohol inte är tillåten. Däremot kommer de att erbjuda möjlighet att inhandla både dryck, snacks och lättare mat i Basecamp. 

fotografering under båstad outdoor

Båstad Outdoor har fotograf och filmare på plats under aktiviteter och i Basecamp. Vi förbehåller oss rätten att publicera dessa i våra kanaler, på hemsida och i sociala medier. Om du inte vill vara med på bild är det vitkigt att du berättar det för oss på plats.

Dela gärna ditt egna äventyr #bastadoutdoor #äventyrdeluxe