bo deluxe på riviera strand

bo i högklassiga rum

Bo i högklassiga rum på mäktiga hotell Riviera Strand. 
Antingen i rum för 4 personer på 35 kvm  eller för 6 personer på 48 kvm. Rummen erbjuder modern design och smart planering. Här bor du i lägenhetssviter med separata sovrum och sovalkov alternativt två separata sovrum. Umgås tillsammans i allrummets soffgrupp och matplats eller njut av havsbrisen på er stora balkong som vätter mot innergården eller strandskogen. Även badrummen bjuder på högklassiga material och design.

ta med hela familjen

Båstad Outdoor är en helg för alla åldrar. För barn 6-12 år finns det aktiviteter med duktiga ledare från bland annat friluftsfrämjandet fredag kl 13-16.30, lördag 10-12, 13-16.30 och l söndag 10-12. Barn över 12 år kan följa med på de allra flesta andra aktiviteterna. 

För barn upp till 10 år tillkommer endast 650:- för barnets boende för två nätter inklusiva alla måltider. Lös även till aktivitetspaketet för 495:-. 

För barn 10-16 år lösen du Deluxepaketet till rabatterat pris. För endast 2995:- får ni två övernattningar, alla måltider och alla aktiviteter samt fri tillgång till Basecamp. 

 

njut av poolområdet

I ditt deluxepaket ingår tillgång till poolområdet och gym. Poolhuset ligger i anknytning till Basecamp så ta möjligheten att avsluta en aktiv dag i naturen i de varma baden utomhus samtidigt som vårt husband spelar i tältet bredvid. 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fina utflyktstips, erbjudanden och inspiration under hela året samt det allra senaste från Båstad Outdoor!

KONTAKT

Skicka mail till info@bastadoutdoor.se

 

Grymma partners

Tillsammans med grymma partners skapar vI magiska upplevelser